Surprinși de rezultatul alegerilor

Victoria categorică obținută de liberalii pascani la alegerile locale din 9 iunie a.c. i-a luat prin surprindere pana si pe câștigători. O spune chiar edilul municipiului in cadrul unei declarații de presa. El a mulțumit pascanenilor pentru votul acordat dar si echipei sale de campanie.

Sursa foto – captura video ATV

Este pentru prima data când PNL obține un rezultat politic mai bun decât cel al PSD, la Pașcani a spus deputatul Sorin Nacuta in cadrul unei conferinte de presa. Parlamentarul pascanean susține ca structura electoratului s-a modificat in ultimii ani de zile si a Marius Pintilie ar putea rămâne in fucntia de primar încă câteva mandate.

In același context edilul municipiului a mai spus ca nu va face diferrenta intre cei care l-au votat si cei care nu l-au votat.

Declarația a fost făcută in contextul in care in ziua alegerilor pășcănenii au primit un mesaj sms pe telefoane ofensator la adresa locuitorilor din suburbia Lunca Pașcani, care au participat in număr mare la vot pentru susținerea candidatului PSD Dumitru Pantazi. De asemenea pe rețelele de socializare au soț postate mai multe mesaje denigratoare la adresa celor care au votat PSD, mai ales din suburbii.

Menționăm ca la alegerile locale din 9 iunie a.c PNL a câștigat alegerile pentru Primăria Pașcani cu 52,18% iar pentru Consiliul Local Pașcani cu 41,39% in timp ce PSD a obținut 33,53% din voturi pentru Consiliul local si 32,14% din voturi pentru fucsia de primar.* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *