Primarul Pintilie, plângere penală împotriva pesediștilor care au împărțit pachete cu mâncare, familiilor nevoiașe

 

Primarul Marius Pintilie si consilierii liberali care au votat in repetate rânduri împotriva acordării de tichete de masa de Crăciun si de Paste, persoanelor sărace, au anunțat ca vor face plângere penala împotriva pesediștilor care au împărțit in aceste zile peste 1000 de pachete cu alimente.

Ei sutin ca ar fi vorba de mita electorală, deși campania pentru alegerile locale va începe pe 10 mai. Precizările au fost făcute in cadrul unei conferințe de presa organizată chiar in Joia Mare. In replica social democrații susțin ca acțiunea este asumată si a fost făcută in mod public, nu pe ascuns si ca in fiecare an oferă pachete cu mâncare familiilor nevoiașe, din motive de protecție sociala.

De asemenea într-un comunicat de presa se arată ca „peneliștii vad actele de caritate drept mită electorală, dar le cer ieșenilor sa voteze cu un președinte de CJ acuzat de procurori de luare de mită și delapidare.”

 

Comunicat PSD Iasi: Plini de penali și inculpați, peneliștii lansează fumigene spre social-democrații de la Pașcani

Peneliștii vad actele de caritate drept mită electorală, dar le cer ieșenilor sa voteze cu un președinte de CJ acuzat de procurori de luare de mită și delapidare.

Partidul Social Democrat respinge vehement acuzațiile de mită electorală formulate de peneliștii de la Pașcani. În încercarea disperată de a salva eșecul celor 4 ani de administrație defectuoasă, Marius Pintilie și echipa sa lansează public tot felul de fumigene pentru a abate atenția de la adevăratele probleme ale municipiului.

În mandatul penelist de la Primăria Pașcani nu există nici măcar un proiect început și finalizat de către aceștia. Tot ceea ce este în lucru a fost rodul muncii administrației social-democrate din perioada 2012 – 2020.

Aceste acțiuni sunt organizate permanent de către social-democrații de la Pașcani. Întotdeauna am fost preocupați să îi ajutăm pe cei vitregiți de soartă sau în nevoie. Nu am încălcat cu nimic prevederile legale și nici nu o vom face. Disperarea peneliștilor depășește însă orice limite pentru a abate atenția opiniei publice de la adevăratele probleme ale municipiului nostru. Timp de 4 ani nu s-au remarcat prin nimic. Doar au început de vreun an lucrări de asfaltare pentru aproximativ 1,5 km de drum. Nici acum nu sunt gata. Comparativ, în mandatul social-democrat au fost modernizați peste 80 km în întraga zonă. Diferența între cele două administrații este demonstrată prin fapte, nu prin vorbe” a declarat Dumitru PANTAZI, președintele PSD Pașcani.

Liderul social-democrat lansează un apel la decență și bun simț către competitorii politici și subliniază faptul că, atunci când se discută despre mită și fapte penale, liberalii trebuie să privească mai întâi în interiorul propriei formațiuni politice și abia apoi să vorbească despre alții.

Suntem în Săptămâna Mare și nu îmi face plăcere să intru în astfel de polemici electorale. De aceea, fac un apel la decență și bun simț către toți competitorii electorali. Discuțiile trebuie să fie bazate pe argumente și nu pe presupuneri. Din păcate, peneliștii uită să privească prima dată în ograda proprie atunci când vorbesc despre mită și dosare penale” a mai punctat Dumitru PANTAZI, candidat la funcția de primar al municipiului Pașcani.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *