Un nou teren de sport pentru copii la Cristești – FOTO

Copiii din comuna Cristești se pot bucura de mișcare și sport pe un nou teren de sport finalizat de curând. Suprafața acestuia este de aproape 1000 mp, are gazon sintetic, proiectoare cu LED și multe alte dotări.
Un nou teren de sport pentru copiii din județul nostru a fost finalizat în urma proiectului finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială, inițiat de Consiliul Județean Iași – Iași County Council.
Comuna Cristești este una dintre beneficiarele programului prin care urmărim să oferim copiilor condiții moderne și sigure în vederea desfășurării activităților sportive.
Valoarea totală a fost 459.595 lei (cu TVA), din care 350.000 de lei finanțare nerambursabilă din bugetul propriu al Consiliului Județean Iași.
Lucrările au fost deja recepționate, iar din punct de vedere tehnic terenul de sport are o suprafață construită de 989,00 mp, prevăzut cu gazon sintetic, 10 proiectoare cu LED, două porți de fotbal cu plasă și fileu multifuncțional și coșuri de baschet” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a președintelui CJ Iași, Costel Alexe.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *