Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii din gimnaziu și liceu vor avea acces la școală cu prezență fizică de pe 3 ianuarie, iar cei din ciclul primar și preșcolarii vor merge în bănci de pe 10 ianuarie . Această variantă este propusă pentru recuperarea celor două săptămâni de vacanță introdusă în perioada 25 octombrie-5 noiembrie.

Sorin Cîmpeanu a declarat că elevii vor reveni la școală, în format fizic, mai devreme cu o săptămână din vacanța de iarnă.

Astfel, cursurile pierdute de elevii de gimnaziu și liceu în perioada 25 octombrie- 5 noiembrie, ar putea fi recuperate la școală, în format fizic, între 3 și 14 ianuarie, respectiv 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare.

sursa spynews



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *