Micuța gimnastă pășcănencă, Ștefania Boboc a câștigat medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național de Gimnastică de la Deva

Micuța gimnastă pășcănencă, Ștefania Boboc, impresionează din nou, prin performanță. Ea a câștigat medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național de Gimnastică de la Deva ce a avut loc în perioada 23-27 octombrie. 139 gimnaste de la 17 cluburi s-au aliniat la startul puternicei competiții interne.

Încheiem anul cu trei medalii nemaipomenite, Stefi, fiecare dintre ele purtând povestea sacrificiilor și a visurilor tale împlinite. O medalie de aur, una de argint și una de bronz – simboluri ale dedicării tale neabătute și ale curajului de a înfrunta fiecare provocare.
Fiecare exercițiu a fost o poezie în mișcare, o exprimare a pasiunii care te animă, iar fiecare medalie strălucește ca o stea călăuzitoare în drumul tău. Ne-ai arătat că succesul nu este doar o destinație, ci o călătorie plină de emoție, perseveranță și frumusețe. Ai reușit să transformi fiecare moment de ezitare în forță, fiecare efort în victorie.
Mulțumim doamnei Micu Ramona, doamnei Silvia Baritchi-Gradea, domnișoarei Ana Ocolisan, doamnei Lili Cosma, domnului Cotutiu Florin, domnului Adrian Cristian Liga și întregului colectiv pentru că ați fost alături de noi în momentele de bucurie, dar și în cele de încercare, oferindu-ne încredere și inspirație. Dedicarea voastră ne-a arătat ce înseamnă adevărata pasiune și muncă în echipă. Vă mulțumim pentru că ne-ați învățat să visăm și să ne urmăm inima!” a precizat mama fetiței pe Facebook. 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *