Reacția fostului primar Vatamanu, la piesa de teatru „Am venit cu scaunul de acasă”: Spor la treabă, nu la circ!

Reacția fostului primar Vatamanu, la piesa de teatru „Am venit cu scaunul de acasă!”: Spor la treabă, nu la circ!

Fostul primar al orașului Târgu Frumos a răspuns actualul edil Neculai Zugravu după ce acesta din urmă a postat pe Facebook o filmare în care susține că a fost nevoit să vină cu scaunul de acasă pe motiv ca fostul primar a lăsat biroul gol.

„Am văzut ca circula în spațiul public o filmare care nu este decât un circ ieftin. Târgoveții nu așteaptă circ, ci sa vă apucați de treabă. Precizez că mobilierul din biroul de primar, a fost achiziționat acum 12 ani din banii mei personali, când am fost investit în această funcție. Bunurile respective au fost ale mele încă de la început și le-am utilizat exclusiv pe perioada mandatului, pentru a asigura un spațiu de lucru adecvat și demn de această poziție.
Acum, pentru că noul primar a ales să creeze o problemă din această situație, țin să subliniez că fiecare om are libertatea să dispună cum dorește de bunurile sale personale. Dacă actualul primar consideră că are nevoie de mobilier nou, poate să și-l procure fie din fondurile proprii, fie din fondurile publice – alegerea îi aparține. Eu nu cred ca atunci când a plecat din casa parohială și-a lăsat lucrurile personale acolo.
Va rog sa lăsați circul și să vă apucați de treaba, aveți promisiuni de onorat:
1. Parc Industrial
2. Locuri de muncă bine plătite
3. În primele 2-3 luni de mandat 2 făbricuțe de textile
4. Izolarea blocurilor
5. Reabilitarea Stadionului
6. Reabilitarea fostei Școli Nr.3
7. Căminul de Bătrâni
8. Cantina socială
Spor la treabă, nu la circ!”



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *