Când se deschid târgurile de Crăciun din Europa în 2024. Ce program au în acest an evenimentele organizate în Piețele de Crăciun

Marile orașe europene se pregătesc să ofere turiștilor și localnicilor experiențe inedite odată cu deschiderea târgurilor de Crăciun 2024. În acest an, de la jumătatea lunii noiembrie te poți bucura de preparate culinare și tradiții specifice sărbătorilor de iarnă. Primul târg de Crăciun din Europa, în 2024, se va deschide în orașul Amsterdam, pe 15 noiembrie, urmat de Viena, pe 16 noiembrie 2024. Care sunt cele mai frumoase locuri din Europa unde se vor deschide târguri de Crăciun de la jumătatea lunii noiembrie 2024.  Ce târguri de Crăciun aleg să viziteze românii în orașele din Europa, în 2024 „Ca în fiecare an, pentru piețele de Crăciun, românii se îndreaptă către destinații accesibile din Europa, acolo unde pot ajunge atât cu transport propriu, cât și cu avion, cu legături directe.

În topul destinațiilor cerute în acest an putem include: Viena, Budapesta, Praga, Munchen, Lisabona, Bratislava, Londra, orașe cu tradiție în organizarea târgurilor de Crăciun. Costurile pachetelor de călătorie din acest an, pentru a vizita diferite orașe din Europa în perioada sărbătorilor de iarnă, au crescut cu circa 15-20%, comparativ cu anul trecut, însă sunt destinații care pot fi vizitate atât cu buget redus, cât și cu un buget mai ridicat, în funcție de preferințe.

De exemplu, pentru destinații precum Budapesta sau Bratislava, tarifele de cazare sunt mai mici decât pentru alte destinații, iar transportul poate fi asigurat cu mașină personală și astfel se scad costurile generale ale călătoriei. Pentru călătorii în destinații care presupun un buget mai generos, sunt disponibile pachete cu transport (avion) inclus, nopți de cazare la unități de categorie superioară, tururi de oraș cu ghid, vizitarea târgurilor, însoțitor de grup etc.

Continuarea pe DIGI 24



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *