PNL Iasi: Cojocaru și PSD Iași, prizonieri ai minciunii și incompetenței. PSD și AUR sunt partide nefrecventabile la Iași

Șeful vremelnic al organizației județene PSD Iași, Bogdan Cojocaru își arată din nou frustrarea și neputința prin acuzații mincinoase și lipsite de conținut. Alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean Iași nu s-a făcut prin înțelegeri cu AUR. Nu au existat în niciun moment discuții cu formațiunea AUR Iași referitoare la numirile de vicepreședinți ai CJ Iași. Mai mult, în plenul CJ a fost prezent și Eugen Ostaficiuc, care a părăsit sala în momentul votului.
Așadar, Cojocaru și PSD mint cu desăvârșire atunci când acuză un blat între PNL și AUR. În schimb, consilierii județeni PSD Iași și AUR Iași au lipsit de la ședința de îndată din 18 octombrie, un aspect care trebuie să lase de înțeles că cele două partide vor face o alianță în opoziție, în CJ Iași. Mai mult, această alianță se prefigurează și la Consiliul Local al Municipiului Iași, acolo unde au existat întâlniri între liderii PSD, AUR și USR, pentru a decide viceprimarii.
Mai mult, este cu atât mai jenantă poziția lui Bogdan Cojocaru în condițiile în care la nivel național social democrații și extremiștii au un pact devoalat public chiar de liderii AUR pentru a-l duce pe Simion în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.
Limbajul PRMist al PSD Iași arată apropierea de AUR și denotă degradarea unei filiale aflate în derută totală. Pierderea alegerilor locale din 9 iunie și lovitura primită cu votul vicepreședinților CJ Iași face ca PSD să devină un partid complet nefrecventabil la Iași, cu lideri slabi, nepricepuți și fără viziune și care a pierdut orice miză politică pentru următorii patru ani.
PSD Iași este astăzi un partid decuplat de realitate, măcinat de lupte interne, care a devenit loc pentru cele mai sinistre sinecuri, cum este cazul Rafila, ajuns pe mâna unor habarniști și pierzători.
PSD Iași minte pentru a acoperi “schema Hrebenciuc” prin transferul de voturi către AUR și planul de a-l duce pe George Simion în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Complicitatea dintre PSD și AUR este o amenințare directă la adresa stabilității țării noastre și a viitorului nostru european. Ciolacu și Simion lucrează împreună pentru a slăbi democrația și pentru a pune în pericol viitorul copiilor noștri. Realitatea este că setea de putere a PSD a orbit pur și simplu conducerea acestui partid. În goana după puterea absolută, PSD ar fi în stare să potențeze formațiunile extremiste, pro-ruse din România.

Alexandru Muraru,
Deputat și președinte PNL Iași



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *