Noul primar din Târgu Frumos a venit cu scaunul de acasă. A găsit biroul gol!

 

Început de mandat de poveste pentru noul primar al orașului Târgu Frumos. În prima zi de muncă la Primărie, Neculai Zugravu a venit cu un scaun, adus de acasă iar în drum spre noul loc de munca a fost însoțit de un câine. La intrare a fost întâmpinat de un polițist local apoi de noua secretară, iar după câteva discuții cu ei și-a așezat scaunul in mijlocul unui birou gol și întunecat și a transmis un mesaj pentru cetățeni. Edilul a motivat ca a găsit biroul gol, după ce fostul primar a luat mobila din încăpere.
Toate acestea au fost filmate de unul dintre colaboratorii săi și postate pe pagina personală de Facebook.

Mobila din biroul primarului a fost cumpărată de fostul edil, Ionel Vatamanu, din banii proprii, nu din bugetul local. „Nu a vrut sa o lase cadou adversarilor politici, pentru că nu merită….. Este un spectacol politic, sunt buni la așa ceva….” a explicat pentru BIT TV, unul dintre foștii salariați.
Menționăm că la Târgu Frumos, noul primar și consilierii locali au depus jurământul in cadrul unei ședințe festive care a avut loc pe 24 octombrie a.c. Din legislativul local fac parte 17 consilieri locali: 8 – PNL, 7 – PSD 1- AUR , 1- Comunitatea Rușilor- Lipoveni. Fostul primar a refuzat să preia mandatul de consilier local.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *