Doi jandarmi, aflați în misiune, au intervenit de urgență la un accident rutier petrecut la Târgu Frumos

Doi jandarmi, aflați în misiune, au intervenit de urgență la un accident rutier petrecut la Târgu Frumos.

Astăzi, în jurul orei 09:00, colegii noștri, plt. adj. șef Iulian Gheorghiță și plt. maj. Cristian Scutariu au dat dovadă de un spirit civic remarcabil, intervenind imediat la un accident rutier cu victime, produs la intrarea în orașul Târgu Frumos.
Cei doi jandarmi, aflați în misiune, au observat situația și nu au ezitat să se îndrepte către locul producerii accidentului. Au acordat primul ajutor persoanelor aflate în autoturism și le-au asistat până la sosirea echipajelor medicale de urgență, protejând totodată și ceilalți participanți la trafic.
Imediat, colegii noștri au ținut legătura cu persoanele implicate în acccident, asigurându-se că s-a apelat numărul unic de urgență 112 pentru solicitarea intervenției ambulanțalei și a celorlalte forțe de intervenție necesare. În plus, ei au asigurat locul accidentului și au dirijat circulația, prevenind astfel producerea altor accidente, până la sosirea echipajelor de poliție rutieră.
Îi felicităm pe colegii noștri, Iulian și Cristian, pentru profesionalismul, dedicarea și devotamentul demonstrat față de cetățeni, prin modul în care au contribuit la gestionarea unei situații critice” se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Iași.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *