Elevii de la „Nicolae Iorga”, vizită la Biblioteca Municipală Leonard Gavriliu. Copiii au aflat despre primele scrieri

Cu doar puțin timp înainte de finalizarea primului modul de școală, elevii unor unități de învățământ din municipiul Pașcani se bucură de o săptămână de școală diferită. La Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga are loc în aceste zile programul Școala Altfel, iar activitățile care mai de care mai interesante, au luat locul cursurilor și testelor.

De exemplu, luni, 21 octombrie, o parte din elevi au fost preț de câteva ceasuri la Biblioteca Municipală Leonard Gavriliu. Acolo, copiii au aflat informații despre istoria scrierii, a suporturilor acesteia și până la cartea din zilele noastre.

Copiii au fost receptivi la cele prezentate și au după ce au cunoscut istoria cărții, majoritatea au spus că preferă să citească de pe filele cărților fizice, răsfoite în mâine, decât de pe formatele digitale.

„Școala Altfel” va aduce la Liceul Nicolae Iorga un portofoliu bogat de activități, precum vizite la agenții economici locali, excursii în ținuturi cu istorie bogată, precum Mănăstirea Probota, vizite la muzeu și alte instituții școlare dar și în orașe din apropiere.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *