Accidentul cu patru victime de la Podu Iloaiei: o șoferiță fără experiență s-a speriat de coadă și a ajuns pe contrasens

O șoferiță neexperimentată a băgat în spital patru persoane în urma unui accident grav care a avut loc sâmbătă, la Podu Iloaiei. Tânăra conducea un autoturism Ford dinspre Lețcani către Podu Iloaiei.

Potrivit informațiilor obținute, șoferița circula cu viteză și nu a observat coada de mașini care stăteau în coloană pentru a intra în Podu Iloaiei. Aceasta a fost surprinsă și a tras de volan stânga, intrând astfel pe sensul opus de mers, unde s-a izbit violent de un autoturism Volkswagen.

Șoferul din Volkswagen a fost surprins de manevră și nu a mai apucat să reacționeze, nici măcar frânând. În urma acestui accident, o femeie care se afla pasager pe bancheta din spate în Volkswagen este internată în stare gravă la spital, iar alte trei persoane au fost rănite.

Echipajele de intervenție sosite la locul solicitării au constatat că sunt două autoturime implicate, cu patru victime neîncarcerate, din care una este inconştientă. Trei victime în urma evaluării echipajelor medicale au fost transportate la spital, cea de-a patra victimă fiind preluată de către echipajul medical TIM și i s-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. La locul solicitării au acționat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat, echipajul de terapie intensivă mobilă și o ambulanță de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași două ambulanțe”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Continuarea pe Ziarul de Iasi



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *