Cojocaru: Echipa PSD Iași pentru Parlamentul României va readuce bunul-simț politic și buna-credință care să ne ofere echilibru și stabilitate

Echipa PSD Iași pentru Parlamentul României va readuce bunul-simț politic și buna-credință care să ne ofere echilibru și stabilitate.
Sunt președintele Organizației Județene Iași a PSD. Absolvent al Facultății de Informatică din cadrul Universității ”Al.I. Cuza” din Iași, specialist în domeniul Tehnologiei Informației (IT). Am 41 de ani, sunt căsătorit și am două fetițe.
Am reprezentat Iașul ca ministru al Comunicațiilor, ca parlamentar și prefect al județului. În toate aceste demnități publice am dovedit că sunt un om responsabil, integru, o voce credibilă. Un om politic pentru care interesul cetățenilor este mai presus de toate.
Candidez la Camera Deputaților din partea PSD Iași. Eu și colegii mei social-democrați ieșeni credem în Iașul marilor investiții, credem în Iașul marilor proiecte. Pentru Iași și pentru Moldova întreagă, PSD a fost motorul dezvoltării: Aeroportul Iași a fost modernizat, în plin șantier sunt autostrăzile A7 (Ploiești – Pașcani), A8 (Ungheni – Iași – Tg. Neamț – Tg. Mureș) și Spitalul Regional de Urgență.
Deschidem împreună calea sigură pentru Iași, calea sigură pentru dezvoltare, calea sigură pentru marile investiții locale și regionale.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *