Directorii tuturor școlilor din județ s-au întâlnit ieri cu oameni de succes din zona privată

Consfătuirea anuală a directorilor şi directorilor adjuncţi din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din judeţul Iaşi a avut loc ieri într-un format inedit, total diferit de consfătuirile din anii anteriori. Motivul: leaderi din zona de business, recunoscuți, emblematici la nivel național, care au dezvoltat activ pe zona de confluență cu sistemul de educație, au fost invitați de conducerea ISJ Iași pe scenă să vorbească directorilor din sală despre cum văd ei educația de succes.

Întâlnirea anuală a directorilor și directorilor adjuncţi de școli din județ cu responsabilii Inspectoratului Școlar Județean a avut loc ieri, de la ora 10, în sala  „Mihai Eminescu” a Hotelului „Traian”. Anul acesta, șefii ISJ au organizat evenimentul într-un format cu totul inedit față de anii anteriori, în parteneriat cu Romanian Business Leaders (RBL). RBL este o fundație națională care se prezintă ca o organizație imparțială, apolitică, și ca „vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască”.

„Școala cu Sens: Oamenii – Arhitecții Succesului!”

De altfel, evenimentul organizat de ISJ Iași și RBL ieri a fost denumit „Școala cu Sens: Oamenii – Arhitecții Succesului!”, și a evidențiat, într-o formă sintetică, aspectele semnificative, performanțele și rezultatele învățământului preuniversitar ieșean din anul școlar 2023-2024, precum și perspectivele pentru anul școlar în curs, oferind, de asemenea, directorilor de școli posibilitatea de a cunoaște proiectele Romanian Business Leaders din domeniul educației.

Continuarea pe Ziarul de Iași



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *