Dublă tentativă de omor la Pașcani. Două persoane tăiate în zona abdomenului, în plină zi

Caz șocant la Pașcani. Două persoane, care cel mai probabil fac parte din aceeași familie, au fost înjunghiate în abdomen, cu un cutter, în plină zi.

Informațiile au fost făcute publice în cursul zilei de miercuri, 16 octombrie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, într-un comunicat de presă.

Se fac cercetări pentru tentativă de omor calificat, iar din rechizitoriu se arată că:

“La data de 23.09.2024, în jurul orei 11.40, în timp ce se aflau în garajul de pe str.C.P. din mun. Paşcani, jud.Iaşi care aparţine familiei S., pe fondul consumului de alcool, inculpatul F.E.V. a aplicat câte o lovitură cu cutterul asupra a doua persoane în zona abdomenului persoanei vătămate S.C.G. şi persoanei vătămate S.C.I., provocându-le: o plagă tăiată abdominală flanc stâng cu interesare ţesut grăsos, de aproximativ 15 cm, care a necesitat 18-20 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, respectiv o plagă tăiată abdominală orizontală din flancul stâng până în zona paraombilicală, de aproximativ 25 cm, care a necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Inculpatul este în arest, iar miercuri a fost trimis în judecată.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *