Analize medicale gratuite la Interdentis Pașcani (P)

Analizele medicale uzuale pot fi făcute gratuit la Clinica Interdentis din municipiul Pașcani, în cadrul unei campanii ce se derulează până la sfârșitul acestei luni. Investigațiile sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, așadar tot ce trebuie să prezentați este un bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Pacienții vor beneficia de analize de laborator precum dozări hormonale, hematologie, biochimie, imunologie, parazitologie, microbiologie, alergologie, exsudate sau detecție de droguri.

Este important de știut faptul că nu este necesară programarea sau anunțarea vizitei.

Laboratorul de analize Karsus Medical, al Clinicii Interdentis, de pe strada Mihail Kogălniceanu, este dotat cu echipamente de ultimă generație și reactivi de înaltă calitate. Este singurul laborator care examinează probele în Pașcani, fără ca acestea să fie transportate în alte localități.

Programul de recoltare este de luni pana vineri, între orele 7:00-11:30, iar rezultatele sunt eliberate în aceleași zile, între orele 12:00 – 15:00.

Informații suplimentare se pot obține de la recepția clinicii Interdentis din strada Mihail Kogălniceanu Pașcani sau la numerele de telefon 𝟬𝟮𝟯𝟮.𝟳𝟲𝟭.𝟳𝟯𝟯 / 𝟬𝟳𝟮𝟬.𝟱𝟯𝟮.𝟱𝟰𝟬.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *