Două noi sensuri giratorii la Pașcani

Municipiul Pașcani ar urma să aibă în viitorul apropiat încă două sensuri giratorii. Ele vor fi amenajate tot pe strada Moldovei pe porțiunea de la ieșirea din municipiu, până în suburbia Gâștești.

Primul dintre ele ar urma să fie amenajat la intersecția cu strada Ion Creangă spre suburbia Boșteni, iar cel de-al doilea la intrarea- ieșirea pe autostrada A7.

Precizările au fost făcute de către primarul municipiului Pașcani, în cadrul conferinței săptămânale de presă.

Investițiile ar urma să fie făcute din fonduri europene în următorii ani de zile, odată cu alte lucrări de amenajare pe traseele unde circulă autobuzele societății locale de salubritate. Edilul municipiului susține că administrația locală ar avea la dispoziție 32 de milioane de lei, bani cu care ar urma să fie reparate străzile dar și infrastructura aferentă: stațiile de autobuz, indicatoare, semafoare etc.

În momentul de față, Primăria împreună cu specialiștii lucrează la proiectarea lucrărilor.

Menționăm că tot în cadrul aceluiași proiect ar urma să fie amenajate mai multe treceri de pietoni, mai ales în suburbii, dar și intersecția semaforizată de la piața Vale. Totodată vor fi făcute lucrările definitive la cele trei sensuri giratorii amenajate pe strada Moldovei.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *