Ce proiecte vor fi votate în ultima ședință a actualului legislativ pășcănean

Actualul Consiliu Local al municipiului Pașcani se va întruni în ultima ședință din acest mandat săptămâna viitoare, marți, 22 octombrie, de la ora 9:00. Pe ordinea de zi sunt trecute 11 proiecte de hotărâre ce vor fi votate pentru ultima dată în această formulă.

Lista începe cu aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli și două modificări ale acestuia.

Apoi, aleșii locali vor stabili modalitatea de acordarea gratuităților pe transportul urban cu mijloace de transport în comun pentru unele categorii de persoane din Pașcani. Mai exact, persoanele cu handicap grav și accentuat și însoțitorii acestora, asistenții personali ai persoanelor cu handicap, veteranii și văduvele de război ar urma să primească gratuitate pe mijloacele de transport public local.

 

În aceeași ședință va fi repartizată o locuință socială, vor fi acordate mai multe suprafețe de teren cu titlul gratuit companiei DELGAZ GRID pentru investiții, va fi o actualizare a valorilor de inventar a clădirilor aflate în proprietatea publică a municipiului și aprobarea unui act adițional la contractul de delegare pentru curățenia în oraș încheiat cu societatea de salubritate CLP ECOSERV.

 

Menționăm ca ședința de constituire a  urmatorului legislativ local ar putea avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie a.c. In urma rezultatelor de la alegerile  locale din 9 iunie a.c. PNL a obținut 9 mandate, PSD 7, AUR 2 iar ProRomania 1.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *