Olariu spune că va înființa o platformă politică pentru Pașcani

Consilierul local, Sorin Olariu, recent exclus din PSD, fără să îi fie prezentate motivele a spus că nu renunță la politică. Prezent în cadrul emisiunii Pulsul Zilei, Olariu a precizat că se gândește să pună bazele unei platforme politice locale, care să aibă ca principal scop promovarea intereselor cetățenilor. De asemenea, consilierul pășcănean a spus că va participa în continuare la ședințele Consiliului Local, în calitate de cetățean și va rămâne activ în viața publică chiar dacă nu mai  face parte dintr-un partid politic.

 

Consilierul local a fost exclus din PSD în urma deciziei biroului politic cu 12 voturi pentru si două împotrivă, fără să fie prezent și fără să îi fie prezentate motivele excluderii. Sorin Olariu spune că va ataca în instanță hotărârea conducerii PSD Pașcani, el crede că are toate șansele să câștige procesul și să revină în Consiliul Local. Până la o hotărâre definitivă a instanței este putin probabil ca el să fie validat ca ales local în noul legislativ.

 

Menționăm că solicitarea de excludere a venit chiar din partea președintelui interimar, Dragoș Ionescu. Pe același buletin de vot au mai fost introduse încă două nume, Emilia Coșniță și Andrei Vârlan, consilieri propuși pe locuri eligibile de fostul președinte al organizației, Dumitru Pantazi. Pentru cei doi, nu au fost obținute suficiente voturi pentru a fi excluși din partid.

 

Sorin Olariu este cunoscut în spațiul public pentru opoziția față de actualul primar și PNL și pentru inițiativele sale în cadrul Consiliului Local, cele mai importante fiind realizarea unui studiu de fezabilitate pentru lacul Peștișorul și înființarea unui centru de recoltarea sângelui, la Pașcani.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *