Cuplurile de aur vor fi premiate de primărie, la începutul lunii octombrie. Modificări în programul de activități al municipalității

Primăria Pașcani se pregătește pentru premierea cuplurilor care au împlinit jumătate de secol de la căsătorie. Evenimentul ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, marți, 1 octombrie, de la ora 11:00, în sala de spectacole a Primăriei. Vor fi circa 70 de cupluri, iar fiecare va primi flori, diplome și suma de 500 de lei.

Evenimentul face parte din programul de activități cultural-educative al municipalității, care va fi modificat în ședința de la sfârșitul acestei luni. Mai exact, suma alocată premierii cuplurilor de aur va crește de la 35.000 de lei la 45.000 de lei.

De asemenea, a fost trecut pe listă și Crosul toamnei, competiție ce ar urma să aiba loc tot în luna octombrie și pentru care ar urma să fie alocată suma de 20.000 lei.

Celelalte modificări făcute în program sunt pentru activitățile din perioada sărbătorilor de iarnă. Mai exact, va crește suma alocată pentru primirea colindătorilor la Primărie, de la 10.000 la 40.000 de lei și nu va mai fi organizat evenimentul „Scrisoare pentru Moș Crăciun”.

Ultima modificare din program este făcută pentru suma necesară Revelionului în stradă, care a crescut de la 20.000 de lei la 50.000 de lei.

Valoarea totala a evenimentelor organizate de Primărie va ajunge, dacă proiectul va fi votat, de 1.020.000 de lei, bani din bugetul local.

Proiectul de hotărâre poate fi văzut AICI. 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *