VIDEO | Probleme la autostrăzi din cauza ploilor. Șantierul A7, Bacău – Pașcani, a fost reluat în cele din urmă

După ploile abundente din ultimele zile, echipele antreprenorului Umbrărescu au reluat lucrările pe șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani. Imaginile recente de pe Lotul 3, Mircești – Pașcani arată că zona nodului rutier de tip turbion de la Pașcani – Sodomeni este în plin proces de foraj pentru structuri. În paralel, se desfășoară și lucrările de exploatare a gropilor de împrumut.

Un aspect important este reprezentat de nodul rutier situat la Pașcani, care face joncțiunea între autostrăzile A7 și A8. Acesta este o construcție impresionantă de tip turbion, având raze ale bretelelor cuprinse între 400 m și 600 m.

Pentru a oferi o imagine mai clară asupra dimensiunilor acestei construcții, iată câteva date tehnice relevante: în cadrul nodului rutier se vor regăsi nu mai puțin de 12 pasaje iar viteza maximă prevăzută pentru proiectare va fi de 80 km/h. De asemenea, raza minimă a bretelelor atinge valoarea respectabilă a celor 400 m iar lungimea cumulată a acestora se ridică la aproximativ 15 km.

Sursa Jurnalul Regional 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *