Pelerinii Sfintei Cuvioase Parascheva au făcut deja rezervări pentru cazare, la Iași. „Rezervările, la noi, s-au făcut și cu un an înainte”

Încep pregătirile pentru pelerinii Sfintei Cuvioase Parascheva, care vin la Iași, în luna octombrie, și au nevoie de cazare. Unii și-au făcut deja rezervări, din timp, însă pensiunile și hotelurile sunt pregătite și așteaptă, în continuare, telefoanele credincioșilor. Prețurile pentru două persoane pornesc de la 180 de lei și pot ajunge până la 580 de lei, la cazările aflate în apropierea Catedralei Mitropolitane din Iași.

Pelerinii Sfintei Cuvioase Parascheva caută cazare, la Iași

Mai este mai puțin de o lună până când începe unul dintre cele mai mari pelerinaje din țară, și anume, pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Astfel, ca în fiecare an, credincioșii care își doresc să ajungă la Iași, în luna octombrie, aleg să facă rezervări la pensiunile și hotelurile din oraș. Din dorința de a afla care este gradul de rezervare a camerelor de către pelerini, reporterii BZI au stat de vorbă cu reprezentanții a trei pensiuni, din Iași, precum Casa Ipsilanti, Casa de Oaspeți „Sf. Nicolae” și Pensiunea NYS.

Continuarea pe BZI 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *