Oportunități pentru un job, lista AJOFM Iași: 1.000 posturi. Poți să lucrezi inclusiv la firma la care are acțiuni ministrul Marcel Boloș

Ieșenii care își caută zilele acestea un loc de muncă au ocazia să se alăture unei firme din Iași listată la Bursă, societate la care deține acțiuni și Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, ori să se angajeze la compania locală care s-a implicat în construirea podului peste Dunăre de la Brăila.

Iar cei care apreciază ideea de a lucra într-un mediu dedicat culturii și educației pot aplica pentru un post de îngrijitor clădiri la Biblioteca Gheorghe Asachi din Iași.

Situația actuală a pieței muncii din județul Iași întocmită de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași arată că sunt disponibile peste 1.000 de locuri de muncă în diverse domenii, inclusiv construcții, servicii și industrie. Majoritatea posturilor sunt destinate persoanelor cu studii medii, dar există și oferte pentru cei cu studii superioare. În plus, sunt disponibile și locuri de muncă în străinătate, în special în țări precum Norvegia și Irlanda.

Lista AJOFM Iași a fost publicată ieri

AJOFM Iași a publicat ieri lista cu locurile de muncă vacante în județul Iași, iar în total sunt 1.015 posturi disponibile în diverse sectoare. Ofertele acoperă domenii precum servicii (inclusiv comerț, hoteluri și restaurante, asigurări și transporturi), confecții, construcții, industrie, sănătate și asistență socială. Dintre acestea, 856 de locuri de muncă sunt destinate candidaților cu studii medii, în timp ce 159 sunt disponibile pentru cei cu studii superioare.

Au nevoie de oameni în această perioadă și câteva companii cunoscute din Iași, printre care AG Steel Building & Cladding (Avinci), implicată în construirea podului peste Dunăre de la Brăila, dar și în lucrările de la aeroporturile Iași și Craiova. Firma are un sediu amplasat în comuna Miroslava și caută acum, printre altele, constructori montatori de structuri metalice, experți în achiziții publice și inginer instalații.

CITESTE SI: Firma din Iaşi care a lucrat la Podul de la Brăila: creştere de 6 ori a cifrei de afaceri. A făcut bani frumoşi şi la aeroporturile Craiova şi Iaşi

Construcții Hidrotehnice SA Iași, listată la Bursa de Valori București, societate la care are acțiuni și Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, recrutează dulgheri, electricieni și fierari betoniști, dar au posturi disponibile și pe alte poziții, în timp ce Biblioteca Gheorghe Asachi din Iași caută îngrijitori pentru clădiri. Toate aceste oferte de muncă vor expira peste câteva zile, mai exact pe data de 21 august.

Continuarea pe Ziarul de Iasi



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *