O nouă generație de asistenți medicali au depus jurământul. Cursul festiv al promoției 2024 de la Centrului de Studii Ștefan cel Mare din Pașcani

Joi, 1 august, 61 de absolvenți ai Centrului de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Pașcani au depus jurământul asistentului medical. Festivitatea a avut loc în sala de spectacole a Primăriei și a început cu imnul Gaudeamus, iar apoi cu discursul directorului, profesorul Nicolae Popovici.

A urmat strigarea pentru ultima dată a catalogului pentru cele două calificări profesionale, asistent medical generalist și de farmacie. Șefa promoției 2024 a fost Alina Gheorghică, cu media 9,97. Vizibil emoționată, a vorbit în fața publicului și și-a luat angajamentul de fi în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății.

Un gest cu tradiție a fost înmânarea, într-un mod simbolic, a Cheii Succesului, promoției următoare.

Festivitatea s-a încheiat cu un moment cu o încărcătură emoțională deosebită, și anume, depunerea jurământului asistentului medical.

De precizat este faptul că promoție din acest an este cea de-a 23-a a Centrului de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt.

Şcoala Postliceală Sanitară CENTRUL DE STUDII „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Paşcani este o unitate de învăţământ preuniversitar particulară, acreditată de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, reprezentând un furnizor de educaţie valoros pentru municipiul Paşcani.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *