Dragoș Ionescu, noul președinte interimar al PSD Pașcani

Organizația PSD Pașcani are un nou președinte. Este vorba despre Dragoș Ionescu, un social democrat, în vârstă de 46 de ani, care a ocupat până acum funcția de vicepreședinte. Decizia a fost luată prin vot în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent municipal, care a avut loc la sediul PSD Pașcani, pe data de 31 iulie a.c.

O persoană din conducerea organizației a votat împotrivă, iar alte două s-au abținut. De asemenea, a fost stabilit și noul secretar al organizației, Adriana Dondaș. Cei doi vor ocupa funcțiile ca interimar, până la organizarea alegerilor interne, care ar urma să aibă loc cel mai probabil în a doua jumătate a anului viitor.

Ședința a fost convocată de președintele organizației județene, Bogdan Cojocaru, după ce fostul președinte al organizației locale, Dumitru Pantazi, dar și secretarul ei, Gigă Zanet, și-au înaintat demisiile începând cu 1 august a.c.

Fostul prefect susține că obiectivul principal al noii echipe de conducere este să imprime o nouă viziune asupra actului administrativ și politic local și să coordoneze eficient campaniile electorale pentru alegerile prezidențiale și cele parlamentare din toamna acestui an.

În intervenția sa de după ședință, președintele PSD Iași a apreciat activitatea lui Dumitru Pantazi și a lui Gică Zanet, pe motiv că au contribuit la dezvoltarea orașului și au avut multe inițiative și proiecte în acest sens.

Bogdan Cojocaru a mai spus că în urma rezultatelor alegerilor din 9 iunie a înțeles dorința oamenilor de a avea tineri în structurile de conducere și a spus că PSD va face opoziție și va sancționa derapajele actualei administrații locale.

Dragoș Ionescu are 46 de ani, este căsătorit și are un copil. Și-a început activitatea politică în 2006 în PSD, iar de profesie este inginer. În momentul de față, director tehnic la o societate din Pașcani. Alături de el, din conducerea PSD mai fac parte secretarul organizației, Adriana Dondaș și patru vicepreședinți: Mihai Dediu, Ciprian Pintilie, Leonard Ursu și Ionuț Prodan.

Menționăm că după ședința organizației PSD Pașcani a avut loc o ședință cu primarii din Colegiul nr. 5, pentru analiza rezultatelor alegerilor locale și probleme organizatorice.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *