Aveți treabă la Prefectură? De mâine mergeți în Complexul studențesc Tudor Vladimirescu !

De la 1 august, Instituția Prefectului va funcționa în zona Complexului studențesc al Universității Tehnice, mai precis în spatele sălii de sport din Grădinari. Așa cum am relatat, activitatea a fost relocată temporar într-un spațiu situat pe Bulevardul Chimiei nr. 1A, pus la dispoziție de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Mutarea propriu-zisă se încheie în ultima zi a lunii iulie, iar datele de contact ale instituției, respectiv adrese de e-mail și numere de telefon/fax, rămân aceleași. „În perioada 31.07-02.08.2024 este posibil să apară sincope în ceea ce privește funcționarea rețelelor de comunicații ale instituției”, își iau o marjă cei de la Prefectura Iași, într-un comunicat remis redacției.

Mutarea birourilor Instituției Prefectului – precum și ale celorlalte instituții din Casa Pătrată – a fost o condiție pentru începerea lucrărilor de renovare energetică a clădirii. Contractul a fost semnat încă de anul trecut cu firma Katar Conneg, pentru 58,2 milioane de lei (cu TVA). Finanțarea provine din PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea B2 – Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice. Perioada de implementare a proiectului, conform contractului de finanțare și a actelor adiționale, ar urma să se încheie la sfârșitul lunii octombrie 2025.

Sursa Ziarul de Iasi



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *