Analize decontate, la clinica Interdentis din Pașcani

Dacă trebuie să vă faceți analizele medicale uzuale, trebuie să știți că la clinica Interdentis, acestea sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Astfel, pacienții nu vor plăti pentru analize de laborator precum, dozări hormonale, hematologie, biochimie, imunologie, parazitologie, microbiologie, alergologie, exsudate sau detecție de droguri.

Campania este valabilă până la finalul lunii iunie și nu este necesară programarea sau anunțarea vizitei. Este important de știut că este obligatoriu necesar, bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Clinica Interdentis are doua puncte de recoltare, unul în zona Vale a municipiului Pașcani, pe strada Mihai Eminescu și unul în zona Deal, pe strada Mihail Kogălniceanu.

Laboratorul de analize Karsus Medical este dotat cu echipamente de ultimă generație și reactivi de înaltă calitate. Este singurul laborator care examinează probele în Pașcani, fără ca acestea să fie transportate în alte localități.

Programul de recoltare este de luni pana vineri, între orele 7:00-11:30, iar rezultatele sunt eliberate în aceleași zile, între orele 12:00 – 15:00.

Informații suplimentare se pot obține de la recepția clinicii Interdentis din strada Mihail Kogălniceanu Pașcani sau la numerele de telefon 𝟬𝟮𝟯𝟮.𝟳𝟲𝟭.𝟳𝟯𝟯 / 𝟬𝟳𝟮𝟬.𝟱𝟯𝟮.𝟱𝟰𝟬.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *