Secție de votare închisă în urma unui scandal, la Boureni – FOTO

Secția de votare din localitatea Boureni, comuna Moțca, a fost închisă timp de oră, în urma unui incident. Un localnic sustine ca a fost incatusat si batut de politistul care asigura ordinea la secție in momentul in care a reclamat faptul că un alt cetățean a intrat in sectie cu o sacosă in care ar fi avut sticle cu băutură.

Și o femeie, rudă cu bărbatul agresat, ar fi fost lovită.

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a precizat ca barbatul a provocat scandalul.

La data de 09 iunie a.c., în jurul orei 14:05, la o secție de votare din satul Boureni, comuna Moțca s-a prezentat un bărbat de 44 ani din localitate care a provocat scandal, motiv pentru care polițistul aflat în misiunea de protecție a secției de votare a intervenit, imobilizându-l.

 

Persoana agresivă a fost preluată ulterior de o patrulă de poliție din cadrul Secției de Poliție 6 Rurală Pașcani, condusă la sediul postului și sancționată contraventional cu amendă în valoare de 200 lei.

 

La scurt timp, la aceeași secție de votare, s-a prezentat un alt bărbat din localitate, în vârstă de 20 de ani, care nemulțumit de măsura luată față de cealaltă persoană a provocat scandal, motiv pentru care polițistul a procedat și la imobilizarea acestuia. Tânărul în cauză a fost preluat de o patrula de poliție din cadrul secției rurale și condus la post.

 

În cauză se continuă cercetările la nivelul Poliției Municipiului Pașcani, urmând a fi dispuse măsurile legale”.

Sectia de vot a fost deschisă la circa o oră după incident.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *