Primele informații în urma anchetei buletinelor falsificate de la Târgu Frumos. Documentele erau folosite pentru a trece granița spre Anglia

Barbatul din Targu Frumos retinut joi, 21 octombrie, pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi zădărnicirea combaterii bolilor, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. El a ajuns vineri in fata magistratilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

 


In cauza procurorul a dispus fata de inculpat masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile, incepand cu data de 22.10.2021, retinandu-se in sarcina sa faptul ca in datele de 24 si 25.06.2021 a determinat pe un alt inculpat sa falsifice un numar de 14 buletine de analize COVID 19 RT-PCR, care purtau antetul unei firme specializate, buletinele fiind apoi oferite unor pasageri care se deplasau cu microbuzul pe ruta Iasi-Anglia, acestea fiind ulterior prezentate cu ocazia trecerii frontierei de stat”, a declarat pentru BIT TV, prim procuror Dragos BORDIANU – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Perchezitiile au avut loc la doua persoane, iar in urma verificarilor au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Cercetările continuă in acest caz.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *