Reprezentantii Primariei Pascani, sesiune de intrebari si raspunsuri cu cetatenii, dupa conferinta saptamanala de presa

Pascanenii au posibilitatea de a adresa intrebari si de a primi raspunsuri in direct de la primarul, viceprimarul si administratorul public ai municipiului. Sesiunea live va fi organizata pe pagina de Facebook a Primariei Pascani, in ziua de joi 13 ianuarie a.c., dupa conferinta saptamanala de presa programata de la ora 13.00. Cetatenii pot ‘’adresa întrebări în rubrica de comentarii în timp ce se uită la transmisiune. Ele vor fi citite de către reprezentanții primăriei, apoi vor răspunde’’ se arata intr-un raspuns dat pe reteaua de socializare.

BIT TV a incercat sa afle mai multe amanunte in legatura cu acest demers, dar purtatorul de cuvant, Alexandru Dandu nu a raspuns la intrebarile adresate.

Mentionam ca primarul Marius Pintilie, a precizat inca de anul trecut ca doreste sa intcu cetatenii. In ultima conferinta de presa din 2021, edilul a constatat ca multi dintre contribuabili nu au fost suficient de informati in legatura cu activitatea administratiei locale si a facut referire si la cei plecati la munca in strainatate. Pintilie a mai spus ca a facut o treaba “bunisoara” in primul an de mandat.

Sursa foto: Pagina Facebook, Primăria Pascani



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *