FOTO | Accident rutier grav produs în apropiere de Valea Seacă. Cinci persoane au avut de suferit

Duminică dimineața, 27 octombrie a.c., în jurul orei 07:20, poliția a fost alertată prin apelul de urgență 112 cu privire la un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe drumul județean  DJ208, în apropiere de Valea Seacă.

La fața locului, echipele de poliție au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din comuna Cristești, care, în timp ce conducea un autoturism din direcția Lespezi către Pașcani, a intrat în coliziune cu un vehicul aflat în fața sa. Ulterior, acesta a pătruns pe contrasens, impactând frontal un alt autoturism care circula din sens opus. În incident au fost implicate și alte două autovehicule, dintre care unul era staționat neregulamentar.

Din păcate, în urma accidentului, cinci persoane au suferit leziuni și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Testele alcooloscopice efectuate asupra șoferilor implicați în coliziune au arătat rezultate negative, ceea ce exclude consumul de alcool ca factor al accidentului.

În urma cercetărilor efectuate, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, conducătorul autoturismului staționat neregulamentar a fost sancționat conform Ordonanței de Urgență 195/2002.

„În dimineața zilei de 27.10.2024, în jurul orei 07.20, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DJ 208, în localitatea Valea Seacă s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din comuna Cristești în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208, dinspre comuna Lespezi spre Pașcani, a intrat în coliziune cu mașina care circula în fața sa, pe același sens de mers, intrând ulterior pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care circula din sens opus, în accident fiind implicate și alte două mașini, una dintre ele fiind staționată neregulamentar.

În urma impactului cinci persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferii implicați în incident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, conducătorul autoturismului staționat neregulamentar a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002”, au transmis polițiștii ieșeni pentru Jurnalul Regional.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *