Deputatul Sorin Năcuță: A inceput campania pentru alegerile prezidențiale. Nicolae Ciucă, cel mai bun candidat!

Astăzi, 25 octombrir, alături de Marius Pintilie și colegii din Organizația PNL Pașcani, am făcut primul afișaj cu candidatul PNL la președinția României, domnul Nicolae Ciucă.
Este o campanie extrem de importantă pentru viitorul României atât din punct de vedere politic dar mai ales economic. România are nevoie de stabilitate, de securitate la frontiere, în societate, în școli, în familie și trebuie să continue investițiile majore cu banii de la Uniunea Europeană.
Partidul Național Liberal își dorește să fie la guvernarea țării și după 2024, dar pentru asta România trebuie să aibă un președinte liberal.
Nicolae Ciucă este cel mai bun candidat pentru această funcție, este un om onest, un om care se ține de cuvânt, candidatul cu cea mai bună experiență profesională, militară și în administrație.
Este candidatul cu cea mai mare încredere și prestanță în rândul partenerilor europeni și din NATO și este garanția că România își va continua parcursul european și democratic.
Marile proiecte ale județului Iași și Moldovei: autostrăzile A7, A8 spitalul Regional de Urgențe, Acumularea Hidroenergetică Pașcani, au pornit pe timpul Guvernului Nicolae Ciucă și rămân o prioritate pentru președintele Nicolae Ciucă și Partidul Național Liberal.
Pe 24 noiembrie vă așteptăm la vot și să votați Nicolae Ciucă președinte al României.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *