Primarul și consilierii din Târgu Frumos au depus jurământul – FOTO

Zi importantă pentru comunitatea din Târgu Frumos. Joi, 24 octombrie, de la ora 13:00, a avut loc ședința de constituire a noului legislativ local. Consilierii dar și primarul nou ales au depus jurământul în fața oficialităților dar și a multor cetățeni prezenți în sala de ședințe.

Pentru început, fiecare consilier local a jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituție că va face tot ceea ce stă în puterile şi priceperea lui pentru binele locuitorilor.

Au depus jurământul 14 din cei 17 consilieri, membrii în legislativ.

Asta deoarece trei consilieri aleși în această vară au renunțat la funcție. Este vorba despre fostul primar, Ionel Vatamanu, actualul edil, Neculai Zugravu, care a câștigat alegerile și Maxim Feodorof de la PSD.

În locul celor trei, vor fi validate alte mandate ale următoarelor persoane: Gabriela Cihoranu de la PNL și Ana Maria Doleanu și Radu Câmpanu de la PSD.

În ședință a urmat depunerea jurământului noului primar, Neculai Zugravu de la PNL.

El a cerut îngăduință de la membrii comunității cu privire la timpul de rezolvare a problemelor din oraș și a făcut apel la ajutorul tuturor consilierilor și al cetățenilor pentru buna funcționare a localității.

A fost prezent la ședintă și președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe. În discurs, el a mulțumit primarilor care au contribuit la dezvoltarea de până acum a orașului și i-a felicitat pe târgoveții care i-au acordat votul de încredere preotului Neculai Zugravu în alegerile din iunie.

În perioada următoare va fi ales noul viceprimar al orașului de către legislativul local. Consiliul urmează să își întregească componența și va avea 17 aleși, respectiv: opt de la PNL, sapte de la PSD și câte unul de la AUR șI Comunitatea Rușilor Lipoveni.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *