Mesajul primarului din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, la final de mandat

Primarul orașului Târgu Frumos a transmis un mesaj cetățenilor localității la final de mandat, pe pagina de Facebook. Edilul care a condus timp de 12 ani orașul a mulțumit comunității pentru colaborarea din toată această perioadă.
Dragi târgoveți,
Astăzi, la finalul unui mandat de 12 ani, mă îndrept către voi cu emoție și profundă recunoștință. A fost o onoare să vă reprezint și să lucrez pentru binele acestei comunități minunate. Vă mulțumesc din inimă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în toți acești ani și pentru sprijinul vostru constant.
Împreună, am traversat momente dificile, am înfruntat provocări și am avut parte de reușite care ne-au unit și ne-au făcut mai puternici. Fiecare proiect dus la bun sfârșit, fiecare schimbare pozitivă în oraș este rezultatul efortului nostru comun. Am lucrat împreună pentru a face din Târgu Frumos un loc mai bun, iar voi, prin răbdarea și susținerea voastră, ați jucat un rol esențial în acest proces.
Privind în urmă, sunt mândru de ceea ce am realizat împreună. De la modernizarea infrastructurii, până la proiectele care au adus beneficii economice și sociale, toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără sprijinul vostru.
Pentru mine, acești 12 ani au fost plini de învățăminte și de realizări care nu vor dispărea odată cu sfârșitul acestui mandat. Fiecare dintre voi și-a adus contribuția la dezvoltarea acestui oraș și la clădirea unei comunități de care să fim mândri.
De aceea, nu vreau să spun “adio”, ci mai degrabă “mulțumesc” – mulțumesc pentru colaborarea noastră, pentru prietenia și sprijinul vostru necondiționat” se arată în postare.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *