PNL Iași: La PSD Iași, mânia proletara se perpetuează!

După eșecul lamentabil din 9 iunie, de la alegerile locale, în care PSD Iași a pierdut tot ce se putea pierde, președintele de conjunctură, Bogdan Cojocaru a ,,înfierat dur, cu mânie proletară” Filiala PNL Iași.
Pe 9 iunie, ieșenii au decis că administrațiile liberale de la conducerea județului și ale celor mai importante comunități vor continua și în noul mandat, validând rezultatele bune și acordându-le votul de încredere.
Se pare că tinerii lideri PSD-iști, de la Iași, nu au înțeles absolut nimic din votul cetățenilor, au eșuat pe toate planurile, inclusiv cu lista de candidați pentru Parlamentul României, dar a înțeles Ciolacu. Filiala PSD Iași are la conducere niște incompetenți, fără experiență, fără perspectivă, așa că au trimis niște psd-iști cu o oarecare notorietate.
Din păcate, candidatul lor de la București, dl.Rafila, seamănă foarte mult cu un personaj al lui Caragiale, Agamiță Dandanache, care a uitat unde candidează și a declarat că el se va bate pentru Institutul de Oncologie de la Timișoara, asta după ce a scos de la finanțarea PNRR proiectul Institutului Regional de Boli Cardiovasculare de la Iași.
Curat murdar, coane Cojocaru!

deputat de Iași, SORIN NĂCUȚĂ



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *