Ședința „perfectă”! Primarul, mulțumiri la adresa consilierilor

Ultima ședință a actualului legislativ pășcănean a avut loc pe 22 octombrie, de la ora 09.00. Ședința a durat doar 25 de minute deși pe ordinea de zi au fost 14 proiecte de hotărâre. Au fost prezenți 16 consilieri, din care patru online. Toate proiectele au fost aprobate fără întrebări sau comentarii, situație neobișnuită pentru opoziție.

La finalul ședinței primarul le-a mulțumit consilierilor locali pentru activitatea din ultimii patru ani de zile. In primul rând celor care au făcut parte din alianța PNL  – ProRomania și au asigurat majoritatea în Consiliul Local

Apoi și consilierilor din opoziție atât pentru voturi cât și pentru critici.

Edilul municipiului a adresat același mesaj de mulțumire și funcționarilor Primăriei precum și presei locale, pentru sprijinul acordat.

De asemenea primarul Pintilie a apreciat ca activitatea administrației locale din Pascani ar fi bună și precisă în comparație cu alte localități și că ar fi fost desfășurată cu respectarea prevederile legale. În realitate au fost numeroase si notabile cazuri de proiecte ilegale sau la limita legii, iar unele chiar au fost aprobate.

In același context si unul dintre consilierii din opoziție a avut un mesaj la final de mandat. Mihai Dediu de la PSD a anunțat ca în următorii patru ani de zile își va desfășura activitatea publică în cadrul Consiliului Județean Iași. El a precizat că toți consilierii PSD au votat proiectele importante pentru pașcaneni si au criticat derapajele administrației locale, când a fost nevoie.

Menționam că pe ordinea de zi a ședinței au fost 14 proiecte de hotărâre, printre acestea fiind o aprobare a contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli și două modificări ale acestuia, modalitatea de acordarea gratuităților pe transportul urban cu mijloace de transport în comun pentru unele categorii de persoane din Pașcani, repartizată o locuință socială și altele.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *