Bazinul de înot va fi deschis anul viitor

Vești bune pentru cei care așteaptă deschiderea bazinului de înot de la Pașcani. Reprezentanții administrației locale susțin că lucrările ar urma să fie finalizate până în primăvara anul viitor.

Mai exact, în luna aprilie. Până atunci, municipalitatea trebuie să asigure banii necesari pentru rețelele de utilități, apă, canalizare și electricitate. Discuția ar urma să aibă loc la începutul anului viitor, odată cu aprobarea bugetului și a listei de investiții.

Bazinul de înot deși este cu scop educațional va putea fi folosit nu doar de către elevi. După orele de program, bazinul va fi deschis și pentru adulți, conform unui program și a unor reguli care ar urma să fie stabilite de Consiliul Local. Intrarea se va face contracost, iar cursurile de înot vor fi susținute de instructori.

Menționăm că investiția este realizată de către Compania Națională de Investiții. Demersurile au fost făcute de fosta administratie locala. Certificatul de urbanism a fost emis in noiembrie 2018 iar terenul a fost predat de municipalitate prin HCL nr 67 din 23 martie 2019. Obiectivul este amplasat la stadionul municipal și ar urma să fie administrat cel mai probabil de Clubul Sportiv Municipal.

 

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *