Plantări de copaci în zona Catedralei din Pașcani

Administrația locală din Pașcani a început să planteze puieții de copaci cumpărați din bani publici și lăsați la uscat pana acum pe motiv ca motiv că muncitorii Primăriei au fost ocupați. Este vorba de zeci de copaci înalți de câțiva metri achiziționați in primăvara acestui an si ținuți in ghivece.

O parte din cei care au supraviețuit au fost plantați in fata catedralei din zona Deal, in cursul zilei de marți, 15 octombrie a.c.

Subiectul a fost adus in atenția opiniei publice in luna august, in plină canicula de consilierul Sorin Olariu. El a atras atenția ca puieții de copaci au început sa se usuce  pentru ca nu au fost folosiți la timp si ca ar fi o paguba pentru bugetul local iar imaginile filmate au fost postate pe rețelele de socializare.

Mentinam ca Primăria Pașcani a achitat câte aproape 2000 lei pentru fiecare copac.

Achizitia a fost făcută de municipalitate la începutul lunii aprilie, ion total 54 000 euro fără TVA pentru copaci arbuști si flori.  Din acești bani, peste 160 000 lei fără TVA au fost cheltuiți pentru cumpărarea a peste 100 de copaci înalți de câțiva metri pentru a fi plantați in locul celor care au s-au uscat anul trecut.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *