Listele PSD Iasi pentru alegerile parlamentare

Cele două liste finale ale Organizației Județene Iași a Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare, la Senat și Camera Deputaților, vor fi depuse oficial miercuri, 16 octombrie, ora 10:30, la Biroul Electoral Județean.
Astfel, lista candidaților pentru Senat este deschisă de prof. univ. dr. Dan Cașcaval, rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, urmat de Costel Iosub, Bogdan Crucianu, Roxana Necula, Florin Rașcu.
Pe lista pentru Camera Deputaților se află, în ordine, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași, Maricel Popa, Silviu Macovei, Iulian Chirilă, Genoveva Farcaș, Dragoș Ionescu, Vasile Cîtea, Adina Romanescu, Gabriel Amironesei, Tiliuță Georgiana Florentina, Florea Costică.
Menționăm faptul că Biroul Permanent Județean Iași al PSD a luat act de decizia forurilor centrale de conducere privind retragerea candidaturii la Camera Deputaților a lui Cristian Stanciu care, în prezent, se află într-un litigiu în instanță cu Agenția Națională de Integritate, el având calitatea de reclamant. Deși este o speță administrativă, și nu penală, colegul nostru, lider al consilierilor județeni PSD și om de afaceri de succes, s-a conformat deciziei de retragere a candidaturii sale pentru a evita escaladarea unei situații care se poate preta unor interpretări abuzive de ordin politic.
PSD Iași își reafirmă angajamentul față de cetățenii întregului nostru județ de a promova și susține cea mai puternică și integră echipă politică pentru Iași, formată din oameni curați și competenți, adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate așa cum sunt rectorul Dan Cașcaval, în mandatele căruia Universitatea Tehnică a înregistrat performanțe academice fără precedent, recunoscute pe plan național și internațional, ministrul Alexandru Rafila, promotorul necondiționat al realizării la Iași a primului Spital Regional de Urgență din România, Bogdan Cojocaru, fost ministru al Comunicațiilor, parlamentar și prefect al județului, una dintre cele mai credibile voci ieșene care a demonstrat prin toată activitatea sa că interesul cetățenilor este mai presus de toate.

Echipa PSD Iași pentru Parlamentul României va readuce bunul-simț politic și buna-credință care să ne ofere echilibru și stabilitate. Deschidem împreună calea sigură pentru Iași, calea sigură pentru dezvoltare, calea sigură pentru marile investiții locale și regionale.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *