Alianţa Forţelor de Dreapta a depus astăzi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare la Iași!

Dl. Petru Movila, in calitate de candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi – conferinta de presa care are ca principal subiect prezentarea proiectelor pentru judetul Iasi.

Comunicat: Astăzi, am depus oficial listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean Iași. Aceste candidaturi reprezintă o colaborare solidă între PMP, Forța Dreptei, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache, unite în dorința de a oferi o alternativă credibilă și puternică pentru ieşeni. Candidaturile s-au depus sub sigla Forţa Dreptei.

Pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților se află Petru Movilă, un politician cu experiență și un susținător dedicat al proiectelor locale și naționale de dezvoltare. La Senat, primul loc este ocupat de profesorul universitar Bogdan Glăvan, un expert recunoscut în economie, care aduce o viziune proaspătă și pragmatică pentru viitorul României.

„Intrăm în această campanie cu hotărârea de a face o diferență pentru Iași și pentru România. Vreau să continui proiectele începute pentru Iaşi. Am demonstrat că sunt unul dintre politicienii care chiar a muncit pentru ieşeni, care a avut activitate şi care a înregistrat un număr semnificativ de proiecte de legi, care ulterior au devenit legi”, a declarat Petru Movilă.

„Credem că judeţul Iași merită să devină un adevărat pol de dezvoltare și pentru asta vom promova proiecte care să pună statul în slujba cetățeanului, să sprijine inițiativa privată, să dezvolte infrastructura, să crească accesul la servicii de sănătate și de educație de calitate”, a declarat Bogdan Glăvan.

Alianţa forţelor liberal-conservatoare, reprezentată de PMP, Forţa Dreptei, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache va lupta pentru a aduce transparență, competență și un viitor mai bun pentru România.

Lista Forţa Dreptei pentru Camera Deputaţilor

1.⁠ ⁠MOVILĂ PETRU
2.⁠ ⁠PALADI INA
3.⁠ ⁠CIOBANU ANDREI
4.⁠ ⁠CONSTANTINESCU ION
5.⁠ ⁠ATANASE LEONARD – IONUȚ
6.⁠ ⁠SEREDIUC CONSTANTIN
7.⁠ ⁠MAXIM PETRICĂ – VALENTIN
8.⁠ ⁠OLTEANU ION
9. RADU ION
10.⁠ ⁠RĂSTOACĂ ȘTEFAN – IULIAN
11.⁠ ⁠MORARU ALINA – MARINA
12. BARABULĂ VLADIMIR
13.⁠ ⁠BOTEZATU PETRU – IULIAN
14.⁠ ⁠BULANCEA IONELA – CRISTINA
15.⁠ ⁠PARASCHIV IONEL

Lista Forţa Dreptei pentru Senat

1.⁠ ⁠GLĂVAN BOGDAN – NICOLAE
2.⁠ ⁠ȘURUBARU CODRIN – BOGDAN
3.⁠ ⁠GRIBINCEA ANA – MARIA
4.⁠ ⁠CIOFU IOAN
5.⁠ ⁠LIGA – VARARU GABRIEL
6.⁠ ⁠BULEU MARIUS – DANIEL
7.⁠ ⁠ADAMACHE ADRIAN



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *