RAR anunţă că a lansat Chatbotul RAReş, asistentul virtual care răspunde la întrebări

Registrul Auto Român anunţă, luni, că a lansat asistentul virtual RAReş, care este disponibil pe site-ul instituţiei şi prin care publicul poate accesa mai uşor informaţii tehnice, informează Știrile PRO TV.

Vrei să verifici rapid când expiră inspecţia tehnică periodică a maşinii tale? Vrei să ştii cum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cartea de identitate a vehiculului sau cum să obţii o programare într-o reprezentanţă? De acum poţi vorbi şi cu RAReş, noul nostru coleg virtual care a fost creat pentru a răspunde întrebărilor voastre 24 de ore din 24 pe site-ul Registrului Auto Român (www.rarom.ro)”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de RAR.

Potrivit sursei citate, chatbotul RAReş a fost proiectat să devină din ce în ce mai bun, dar şi prietenos, pentru că are capacitatea de a procesa volume mari de informaţii şi de a înţelege limbajul natural uman. Pe măsură ce va interacţiona cu utilizatorii, RARes va învăţa continuu din aceste schimburi de informaţii şi va fi mai performant şi mai precis în furnizarea de răspunsuri şi soluţii personalizate.

Astfel, se simplifică accesul la informaţiile despre serviciile şi procedurile Registrului Auto Român, indiferent dacă site-ul este accesat de pe un computer de birou sau de pe un smartphone.

 



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *