Facilități fiscale și pentru cetățenii din comuna Moțca. Primarul anunță că vor putea fi scutiți de penalitățile amenzilor sau datoriilor către bugetul local

Facilități fiscale și pentru cetățenii din comuna Moțca. Primarul, Constantin Serioja Hobincă, anunță că locuitorii din cele două sate componente vor putea fi scutiți de penalitățile amenzilor sau datoriilor către bugetul local, conform legislației în vigoare.
Având în vedere noua legislație în vigoare privind amnistia, voi iniția proiect de hotărâre de consiliu local și va fi aprobat în Consiliul Local Moṭca
Astfel în viitorul apropiat va vom înștiința despre posibilitatea scutirii de majorări și a debitelor cu 50% până în 5.000 de lei și cu 25% la sume de peste 5.000 lei.
Se aplică tuturor debitelor, inclusiv amenzilor de circulație.
Cetățenii doritori vor veni și vor solicita certificat fiscal și vor depune cerere de scutire, care va fi aprobată de noi.
Condiția de bază e să achitați, până pe 25.11.2024, ceea ce rămâne de plată fără scutire.
Inclusiv debitele de după 31.08.2024 ( dacă ați mai încasat amenzi după aceasta dată). La amenzi nu cresc majorări.
Există preocupare pentru rezolvarea problemelor oameni, pentru stingerea debitelor și pentru încasarea debitelor în bugetul local cu care trebuiesc făcute lucruri tot pentru comunitatea din care facem parte și la care cred că țineți, fiindcă aici vor trăi urmașii noștri iar primarul are datoria morală să se preocupe pentru asta” se arată în postarea de pe Facebook.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *