Festivalul vinului, la Cotnari. Concert folcloric în ținutul viilor

Cotnărenii dar și locuitorii din comunele învecinate sunt invitați în ultima duminică din septembrie să petreacă și să se distreze la Festivalul vinului. Evenimentul este organizat de SC COTNARI SA, în ținutul viilor și în cinstea vinului legendar al comunei.
SC Cotnari SA are plăcerea de a vă invita duminică, 29 septembrie, la „Festivalul Vinului la Cotnari”. Acest eveniment, dedicat atât Cotnariului, cât și vinului său legendar, este un prilej minunat de a celebra roadele toamnei și frumusețea acestor locuri.
Festivalul va avea loc pe terenul de sport din centrul comunei, pus la dispoziție de UAT Comuna Cotnari, organizatorului și sponsorului, SC Cotnari SA. Așa cum este menționat pe afiș, artiști cunoscuți precum Margareta Clipa, Alexandru Brădățan, Maria Șalaru, alături de ansamblurile folclorice „Floricică de la munte” al Consiliului Județean Neamț și „Plaiuri Cotnărene” vor urca pe scenă, iar atmosfera va fi animată de muzică și voie bună. Vă așteptăm cu drag și cu multe alte surprize!” se arată pe pagina de Facebook a administrației locale.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *