Când va fi deschis va fi deschis un nou supermarket în Hârlău

Discuții aprinse în legislativul orașului Hârlău privitor la amenajarea unui supermarket. Un consilier local a solicitat primăriei explicații privitor la lipsa unui aviz pentru o cale de acces solicită de un investitor care dorește să deschidă un magazin Penny. Investiția ar urma să fie făcută pe strada Logofăt Tăutu la intersecția cu Ștefan cel Mare, iar o cerere a fost depusă în acest sens în urmă cu câteva luni de zile.

Consilierul local, Ioan Sorin Hriscu, susține că primăria nu a dat nici un răspuns.

De cealaltă parte, arhitectul șef al administrației locale, Tudor Vericeanu susține că investitorul nu ar îndeplini o serie de condiții pentru fluidizarea traficului rutier în zonă. Mai exact, în zonă ar fi necesar un sens giratoriu.

În același context, un alt consilier Onofrei a spus că această responsabilitate ar trebui să aparțină administrației locale deoarece Primăria trebuie să amenajeze căile de acces pe domeniul public, iar cetățenii orașului au nevoie de un astfel de supermarket.

Un alt consilier a spus că strada respectivă nu ar aparține de fapt administrației locale ci celor de la drumuri județene și că ar trebui făcute demersuri în acest sens.

Problema nu a fost clarificată dar urmează să mai fie discutat acest subiect pe motiv că investitorul a anunțat că vrea să dea Primăria în judecată și să ceară despăgubiri, în lipsa unui răspuns.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *