Primăria din comuna Miroslovești a lansat licitația pentru construirea unui Centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii

Administrația publică locală a publicat ieri, 23 septembrie 2024, procedura de licitație privind Construirea unui centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 10 octombrie 2024, ora 15.00.

Primăria din comuna Miroslovești cheltuie peste 1.900.000 de lei pentru construirea unui Centru de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), proiectul privind Construirea centrului de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii are o valoare de 1.600.884,51 lei, fără TVA, adică 1.905.052,5 lei, cu TVA inclus, mai exact 382.994,4 euro cu TVA inclus.

Prin proiect se propune construcția unui Centru de zi cu regim de înălțime P, având o suprafață construită de 216,95 m pătrați. Clădirea este structurată pe un nivel suprateran cu un acoperiș de tip șarpantă. La nivelul parterului, clădirea este structurată astfel încât să răspundă exigențelor funcțiunii și cuprinde: o sală multifuncțională, un cabinet de consiliere, o sală de mese cu chicinetă, un birou și grupuri sanitare pentru utilizatorii clădirii. Proiectarea clădirii a avut în vedere respectarea NP-051/2012. Normativ privind adaptarea clădirilor civile spațiului urban la nevoile individuale ale persoanelor cu handicap. Construcția își propune să dea o identitate vizuală aparte zonei, cu respect și grijă față de proprietățile învecinate și mediul înconjurător. Infrastructura este de tipul fundații continue sub ziduri cu talpă și elevație din beton armat, cu secțiunea tălpii de 80×40 cm și secțiunea elevației de 185×35 cm. Toate fundațiile sunt conectate prin bare de armătură, așadar, se recomandă o atenție sporită la etapizarea turnării betonului și la prezența obligatorie a mustatilor de conectare dintre elemente, între diferite faze de turnare a betonului. Suprastructura va avea un sistem structural alcătuit din zidărie din blocuri ceramice confinată cu stâlpișori și centuri din beton armat”, se arată în caietul de sarcini ale procedurii de licitație.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *