Un nou consilier local, pentru câteva săptămâni de zile

Legislativul pascanean va avea un nou consilier local, cu câteva săptămâni de zile înainte de finalul mandatului.
La solicitarea organizației locale a PSD, depusă la sfârșitul lunii august a.c. la secretariatul administratiei locale, Mihai Buhaiescu va ocupa locul lăsat vacant de colegul sau de partif, Leonard Ursu. Depunerea jurământului va fi programata in ședință Consiliului Local din 30 septembrie a.c. Noul consilier local in vârstă de 53 de ani este membru PSD din anul 1992 cu o pauza de câțiva ani de zile la Partidul Conservator. Este căsătorit, are doi copii si ocupa funcția de contabil șef la Colegiul „CF Unirea” Pașcani.
Daca jurământul va avea loc la începutul ședinței Mihai Buhaiescu va participa la dezbaterile si votarea proiectelor de pe ordinea de zi. Este posibil sa mai participe la cel mult o ședință ordinară , cea din luna octombrie a.c. sau la alte ședințe extraordinare daca vor fi convocate de primarul municipiului, pana pe data de 28 octombrie a.c când expiră mandatele actualilor consilieri locali.
Președintele organizației locale a PSD a spus pentru BIT TV ca este un drept câștigat in urma alegerilor locale care trebuia valorificat conform prevederilor legale, măcar pentru CV-ul următorului candidat de pe lista PSD.

Menționăm ca Leonard Ursu și-a depus demisia din funcția de consilier locale chiar de ziua sa de naștere, pe 5 august a.c, în urma unui schimb de replici cu reprezentanții organizației județene a psd. El s-a așteptat să fie propus în funcția de președinte interimar al PSD Pașcani, responsabilitate preluată de Dragoș Ionescu. O altă nemulțumire este faptul că în urma rezultatului de la alegerile locale nu se află pe locurile eligibile pentru un nou mandat de consilier local.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *