Ultima etapa de dezinsecție din acest an

Operatorul local de salubritate anunță a cincea etapa de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Pașcani. Acțiunea este programată să aibă loc in perioada 29 septembrie – 06 octombrie a.c., in funcție de condițiile meteorologice. Tratamentele  de dezinsecţie terestră se aplică între orele 22,00 – 5,00, pe timpul nopții, atunci când circulaţia este redusă și insectele sunt active, de către personalul calificat al societății. Conducerea unității atrage atenția ca cetățenii trebuie sa tina ferestrele închise si sa evite deplasările in intervalul orar menționat pt a evita expunerea la substanțele toxice.

De asemenea conducerea CLP ECOSERV SRL face apel la cetățeni să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort, pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată.

Menționăm ca municipalitatea a încercat și varianta dezinsecției din avion dar s-a renunțat la această metodă pe motiv că nu ar fi fost eficient. În acest an, administrația locală a alocat de la bugetul local pentru dezinsecție și deratizare suma de 400.000 lei.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *