Serviciul de Ambulanță Județean Iași organizează cursuri de formare profesională pentru ambulanțieri

Serviciul de Ambulanță Județean Iași organizează, în perioada 10 octombrie 2024-25 noiembrie 2024, cursuri de formare profesională pentru ambulanțieri. Persoanele interesate de acest curs trebuie să fie șoferi profesioniști.

Serviciul de Ambulanță Județean Iași susține cursuri pentru ambulanțieri! Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții

Persoanele interesate să urmeze cursul de formare profesională pentru ambulanțieri, organizat de Serviciul de Ambulanță Județean Iași, trebuie să depună la secretariatul instituției, în intervalul orar 10.00-13.00, un dosar care să conțină o cerere de înscriere pentru cursul de ambulanțier, precum și copie a actului de identitate sau a oricărui document care să ateste identitatea. De asemenea, dosarul trebuie să mai cuprindă și diplomă de Bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului, copie permis de conducere pentru șofer profesionist, valabil pentru autovehiculele din categoriile B și C, dar și o declarație pe propria răspundere cu privire la vechimea ca șofer profesionist.

Trebuie precizat că au prioritate la accesarea cursului candidații cu peste trei ani vechime ca șofer profesionist. În cazul în care numărul solicitărilor va depăși numărul de locuri disponibile la cursul de formare din perioada 10 octombrie 2024-25 noiembrie 2024, se va întocmi o listă de așteptare pentru următoarea dată când SAJ Iași va organiza un astfel de curs. Programul de formare profesională pentru ambulanțieri se va desfășura zilnic, câte 6 ore pe zi, fără a exista pauze sâmbăta, duminica sau în sărbătorile legale. Pe durata programului de formare, cursanții vor avea acces la cursuri teoretice, prezentări practice, demonstrații, aplicații și training. Cursanții trebuie să achite pentru formare profesională o taxă în valoare de 2.800 de lei.

Continuarea pe BZI



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *