Care este stadiul lucrărilor de investiții din Târgu Frumos. Detalii de la primarul, Ionel Vatamanu

Primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, a publicat pe pagina de Facebook care este stadiul lucrărilor din cadrul mai multor investiții din localitate.
Dragi târgoveți,
Vreau să vă ofer o actualizare legată de stadiul lucrărilor în desfășurare în orașul nostru.
1. Regenerarea urbană în zona Asociației Ștefan cel Mare se apropie de final. Astăzi a început montarea rulourilor de gazon, iar zona va prinde viață curând.
2. Platforma de colectare prin aport voluntar – CAV – Proiect finanțat prin PNRR. În prezent se lucrează la terasamentul platformei, urmând ca mai apoi să toarne platforma de beton.
3. Școala Ion Creangă – Proiect finanțat prin PNRR. Începând de luni, 23.09, copiii se pot întoarce la școală, deoarece lucrările la parter sunt finalizate. Săptămâna aceasta, am achitat din bugetul local o factură de 634.000 lei, necesară pentru deblocarea situației constructorului, sumă care va fi recuperată de la Ministerul Dezvoltării. Vreau să precizez că toate proiectele finanțate din fonduri nerambursabile sunt plătite către constructor atunci când primăria primește banii de la Uniunea Europeană, nu din bugetul local.
4. Școala Garabet Ibrăileanu – Proiect finanțat prin PNRR. Se lucrează intens la interioare, șapele de egalizare au fost turnate la etajele superioare. Urmează montajul pardoselilor în sălile de clasă.
5. Internatul de la Liceul Ion Neculce – Proiect finanțat prin PNRR. Construcția este aproape finalizată, ușile și pardoselile fiind deja montate. Urmează instalarea pompelor de căldură, panourilor fotovoltaice și liftului.
6. Construirea unui teren de sport multifuncțional la Școala Ion Creangă – Proiect finanțat de la bugetul local, care a fost finalizat cu succes.
7. Stațiile de încărcare a mașinilor electrice au fost montate în punctele prevăzute conform proiectului.
8. Procedura de licitație a Reabilitării Casei de Cultură s-a încheiat în data de 09.09.2024. Așteptăm desemnarea câștigătorului și începerea lucrărilor.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor!” se arată într-o postare pe Facebook.



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *