Năcuță: Consiliul Național al PNL de astăzi a consfințit în unanimitate candidatura Președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă (P)


Consiliul Național al PNL de astăzi a consfințit în unanimitate candidatura Președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă.
Delegația Filialei PNL IASI a participat la acest Consiliu Național cu un mandat pentru candidatura Președintelui PNL.
Nicolae Ciucă este singurul care are și pregătirea necesară pentru a fi președinte și o forță politică în spate, unită și mobilizată, pentru a câștiga alegerile. Asta ne face să fim convinși de victorie.
Este singurul candidat moderat și totodată ferm, care prezintă garanții de onestitate și credibilitate pentru cea mai înaltă funcție în stat.
Consiliul Național nu a fost doar un eveniment politic, ci unul centrat în jurul viziunii de dreapta pentru România pe care o propun PNL și Nicolae Ciucă, principalele obiective fiind susținerea mediului economic, dezvoltarea agriculturii și a mediului rural, întărirea clasei de mijloc, asigurarea securității naționale și a cetățenilor, garantarea libertății și a proprietății.
În discursul său, Nicolae Ciucă a afirmat că prima opțiune a PNL este pentru o coaliție de dreapta. Dar pentru asta trebuie parteneri previzibili, maturi și responsabili, pe care să ne putem baza.
Forțele de dreapta trebuie să stea în aceste alegeri alături de PNL, cel mai puternic partid al dreptei.

SORIN NACUTA – DEPUTAT PNL IASI



* BITTV.INFO *

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *